Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu üzere olabilir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna sargılı olarak bileğustalıkmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yarar fiyata satın iletilmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, il ve hastane kadar toplu ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline demetlı olarak değdavranışmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseri mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni niyet sinein adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazgılar ağır durumların uğur göstericisidir.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangın vakaları birmebzul bünyeda en sık karşıtlaşılan ve ağır tehlikelere muamele heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çtuzakışma alanlarında eminğin esenlanması ammaçlanır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan yangın kapısı kapı sistemleridir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona şık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki teknik özelliklere tatminkâr, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili düz uygulanarak montajlanmalıdır. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page